Wednesday, March 2, 2016

Downside Risk Escalates As "New Highs" Falter..........

THIS IS A PICTURE OF A MARKET THAT HAS BEEN MANIPULATED TO DEATH AND IS RUNNING ON FUMES.

Downside Risk Escalates As "New Highs" Falter

One of the more reliable market internal data points is indicating to us that there is probably further downside ahead for investors.

When at least 55% of US stocks are making new 20-day highs, this is a sign that the overall asset class is in demand and that stocks are being widely bought. In other words, this is a sign that equities are in a bull market and investors should be participating. In the chart below, we plot new 20-day highs against the GKCI United States Price Index and we have added a line at 55% to mark when new highs hit this threshold. Granted, this indicator missed the 06-07 rally (perhaps a sign of the narrowness of that bull market), but otherwise it has generally been correct in identifying when stocks are in a bull market.

One of the reasons we are holding back our enthusiasm for this latest rally is the fact that new 20-day highs only reached a peak of 33% last week and have since fallen to just 22%. This is a sign to us that the distribution phase of the correction isn't over yet and the market hasn't moved into a broad accumulation phase.In addition, not only are we not seeing an expansion in new highs in the US, we aren't seeing it anywhere in the world. New 20-day highs hit just 31% in this latest rally in Japan, 27% in the UK, and just 23% overall for all stocks in the developed market.

1 - Copy - Copy 1 - Copy (2) - Copy 1 - Copy (2)

1 comment:

  1. Tronng văn phòng công ty với mỗi phòng ban đều có những chức năng công việc khác nhau cho nên việc lựa chọn mua bàn làm việc cao cấp cũng hòa toàn khác nhau tùy vào mục đích sử dụng của văn phòng. Cho nên việc lựa chọn mua sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, ghế, tủ… đều phải có sự thống nhất và dựa vào không gian văn phòng làm việc mà lựa chọn được mẫu sản phẩm cho phù hợp nhất. Hiện nay trên thị trường nội thất có rất nhiều sản phẩm bàn văn phòng giá rẻ tphcm khác nhau nhiều giá, mẫu mã và chức năng.
    Bàn làm việc văn phòng cho nhân viên thì phụ thuộc vào diện tích khá nhiều. Những chiếc bàn làm việc đơn có hộc sẽ được sử dụng cho những căn phòng rộng để giúp mỗi người có một khoảng làm việc riêng và cũng để văn phòng không bị trống trải. Tuy nhiên, ở những thiết kế nội thất văn phòng hiện đại đề cao tính gắn kết nên lại chọn những kiểu bàn làm việc văn phòng giá rẻlớn dạng đôi để tập trung từng nhóm nhân viên lại với nhau. Vách ngăn vẫn sẽ giúp mỗi người có những khoảng không gian riêng cho mình. Cho nên để có một văn phòng đẹp hiện đại các nhà quản lý cần phải chọn mua được sản phẩm nội thất văn phòng giá rẻ sao cho hài hòa với văn phòng cũng như là không gian làm việc tốt nhất. Chính vì thế các nhà thầu thiết kế cũng nên cân nhắc về việc tư vấn cho khách hàng của mình chọn được mẫu sản phẩm nội thất sử dụng tốt nhất.

    ReplyDelete